Om våra ställningar

Fasadställningar

Rullställningar

Vi arbetar i första hand med Layher Alu-modulställning. Layher Alu-modulställning är precis som namnet beskriver, en mycket flexibel aluminium ställning. Några av fördelarna med aluminium är att vikten är ca. 1/3 av en klassisk stålställning. Detta medför en positivt ergonomisk montering för våra montörer men också att både transportkostnader och monteringskostnaden blir lägre för dig som hyr aluminium ställning av oss. 
Layher Alu-modulställning kan också fås i olika bredder och viktklasser för att anpassa ställningen för just era behov, vi hjälper er med tips och uträkningar för att ni ska få den bästa ställningen till en så effektiv kostnad som möjligt.

Vi arbetar i första hand med Layher Uni-roll som är en mycket robust och flexibel rullställning i aluminium och som finns i 2 st olika bredder 0,75 och 1,45 meter och  en platåhöjd på 2,3 - 8,3/12,3 meter.

Båda modellerna monteras enligt P2 modellen med montagebyglar. P2 är det säkraste sättet att montera en rullställning och innebär ett säkert montage där räcket förmonteras och därmed minimerar fallrisken.

Sveriges provnings- och forskningsinstitut

Layher´s olika stälningar är typkontrollerade av SP, Sveriges provnings- och forskningsinstitut, och även godkända enligt arbetsmiljöverkets krav AFS 1990: 12. Våra montörer innehar rätt utbildning för det arbete dom utför, det gör oss till en pålitlig entreprenör och du kan alltid vara trygg med att anlita oss.